Vélemények 3 darabos Flamingó gyertyatartó készlet és termékinformációk

Terméknév: 3 darabos Flamingó gyertyatartó készlet Gyertyatartók

Termékleírás: Dekorációs gyertyatartó, amelynek házikó alakja van. Az elegáns flamingóval elhozza a valódi romantikus pillanatokat. A készlet tartalma: -          1x tartó m. 6 cm x sz. 5,7 cm x h. 5,6 cm -          1x tartó m. 8,6 cm x sz. 6 cm x h. 5,9 cm -          1x tartó m. 12 cm x sz. 6 cm x h. 5,9 cm ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék 3 darabos Flamingó gyertyatartó készlet mert kedvező ár 2 095 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyertyatartók.

Reviews 3 darabos Flamingó gyertyatartó készlet
Termék felülvizsgálata 3 darabos Flamingó gyertyatartó készlet

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a 3 darabos Flamingó gyertyatartó készlet -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket 3 darabos Flamingó gyertyatartó készlet és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok 3 darabos Flamingó gyertyatartó készlet

További termékképek, részletesebb leírások 3 darabos Flamingó gyertyatartó készlet és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 095 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8711295953507
- a termék kategóriában van Gyertyatartók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

3 darabos Flamingó gyertyatartó készlet Gyertyatartók
2 095 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyertyatartók

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (3 darabos Flamingó gyertyatartó készlet) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8711295953507 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyertyatartók - További termékek megtekintése