Vélemények 4Home 8 db-os edénykészlet Destiny üvegfedőkkel és termékinformációk

Terméknév: 4Home 8 db-os edénykészlet Destiny üvegfedőkkel Rozsdamentes acél edények 4Home

Termékleírás: Destiny nemes acél edénykészlet kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, exkluzív polírozott felülettel, mely ellenálóvá teszi edénykészletét a mindennapi használattal szemben, így biztosítva hosszú élettartamot a tulajdonságai, és funkció vesztése nélkül. Speciális masszív szendvics alj biztosítja az egyenletes hőelosztást, és megakadályozza hogy leégjen az étel. Az edénykészlet fogantyús üvegfedőkkel van kiegészítve. A kész étel tálalásakor több ideje lesz mivel tovább melegen tartja az ételt, mint a hagyományos edények. Minden típusú főzőfelületen használható – gáz- illetve elektromos-, üvegkerámia vagy indukciós tűzhely. 240 °C -ig sütőben sütésre is alkalmas (üveg fedők nélkül). Az edénykészlet mosogatógépben mosogatható, így erőfeszítést és időt spórol. A felhasznált technoéógiának, és a minőségi anyagoknak köszönhetően ez az egyedi edénykészlet egy modern háztartásból sem hiányozhat.  Prága egyik legjobb éttermének főszakácsa Yamato Marek Hora szerint a Destiny kollekció edénykészletei remek választás otthonába az ételek elkészítéséhez.Előnyei: kiváló hőelosztási tulajdonságok a szendvics aljnak köszönhetően az étel egyenletesen melegszik leégés nélkül tovább melegen tartja az ételt, mint a hagyományos edények minden típusú főzőfelületen használható indukciósat is beleértve mosogatógépben mosogatható, így erőfeszítést és időt spórol minőségi rozsdamentes acélból biztosítja a hosszú élettartamot exkluzív polírozott felülete luxus megjelenést kölcsönözA készlet tartalma: edény üvegfedővel átm. 20 cm, űrtartalom 3 l, m. 10 cm edény üvegfedővel átm. 18 cm, űrtartalom 2,3 l, m. 10 cm edény üvegfedővel átm. 16 cm, űrtartalom 1,8 l, m. 10 cm edény üvegfedővel átm. 14 cm, űrtartalom 1,4 l, m. 9 cm... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék 4Home 8 db-os edénykészlet Destiny üvegfedőkkel mert kedvező ár 7 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Rozsdamentes acél edények.

Reviews 4Home 8 db-os edénykészlet Destiny üvegfedőkkel
Termék felülvizsgálata 4Home 8 db-os edénykészlet Destiny üvegfedőkkel

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a 4Home 8 db-os edénykészlet Destiny üvegfedőkkel -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából 4Home vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket 4Home 8 db-os edénykészlet Destiny üvegfedőkkel és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok 4Home 8 db-os edénykészlet Destiny üvegfedőkkel 4Home

További termékképek, részletesebb leírások 4Home 8 db-os edénykészlet Destiny üvegfedőkkel és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu 4Home, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó 4Home
- code EAN 8596175004278
- a termék kategóriában van Rozsdamentes acél edények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

4Home 8 db-os edénykészlet Destiny üvegfedőkkel Rozsdamentes acél edények
7 995 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 24.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Rozsdamentes acél edények 4Home

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (4Home 8 db-os edénykészlet Destiny üvegfedőkkel) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (4Home), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8596175004278 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Rozsdamentes acél edények - További termékek megtekintése