Vélemények 4Home Aloe Vera Memória hab párnaformázott, 50 x 30 cm és termékinformációk

Terméknév: 4Home Aloe Vera Memória hab párnaformázott, 50 x 30 cm Egészségügyi párnák 4Home

Termékleírás:  A még egészségesebb és kényelmesebb alvásért elhoztuk az új exkluzív memory habbal készült párnák kollekcióját. A memory hab optimálisan alkalmazkodik a test formájához, így támogatva a kényelmes alvást, vagy pihenést. A memory habot tartalmazó párnának köszönhetően végre megszabadul a hát és nyakfájástól, alvása egészségesebb lesz és kipihenten fog ébredni. A párna gélréteget tartalmaz az Aloe Vera jótékony hatásaival a még nyugodtabb pihenés és maximális kényelem érdekében. Az eltávolítható légáteresztő cipzáras huzata könnyen levehető és mosható. A párna megfelel az ÖKO-TEX Standard 100 követelményeinek, amelyek a párna égészségügyi biztonságát és a felhasznált anyagok környezetbarát gyártási folyamatát igazolják. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék 4Home Aloe Vera Memória hab párnaformázott, 50 x 30 cm mert kedvező ár 5 545 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Egészségügyi párnák.

Reviews 4Home Aloe Vera Memória hab párnaformázott, 50 x 30 cm
Termék felülvizsgálata 4Home Aloe Vera Memória hab párnaformázott, 50 x 30 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a 4Home Aloe Vera Memória hab párnaformázott, 50 x 30 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából 4Home vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket 4Home Aloe Vera Memória hab párnaformázott, 50 x 30 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok 4Home Aloe Vera Memória hab párnaformázott, 50 x 30 cm 4Home

További termékképek, részletesebb leírások 4Home Aloe Vera Memória hab párnaformázott, 50 x 30 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu 4Home, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 545 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó 4Home
- code EAN 8596175005831
- a termék kategóriában van Egészségügyi párnák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

4Home Aloe Vera Memória hab párnaformázott, 50 x 30 cm Egészségügyi párnák
5 545 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Egészségügyi párnák 4Home

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (4Home Aloe Vera Memória hab párnaformázott, 50 x 30 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (4Home), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8596175005831 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Egészségügyi párnák - További termékek megtekintése