Vélemények 4home Heart HotCool thermo csésze és csészealj 150 ml, 2 db és termékinformációk

Terméknév: 4home Heart HotCool thermo csésze és csészealj 150 ml, 2 db Bögrék és csészék 4Home

Termékleírás: Egy pohár, amely tӧkéletesen kifejezi a kávé iránti szeretetét. Első pillantásra hétkӧznapinak tűnhet, de ha felülről nézzük, akkor elárulja, hogy kinek tartozik az Ön szíve. A duplafalnak kӧszӧnhetően nem égeti meg az ujjait, és minden kortyot teljes szívvel élvezhet. Minden pohárhoz elegáns üveg csészealj tartozik. A Hot&Cool poharak teljesen egyedi kiegészítők a mindennapos használatra, az ünnepi alkalmakra, de ajándéknak is kivánlóak.A hőtartó kétfalú poharak kӧnnyű, hőálló bórszilikát üvegből kézzel készültek. A dupla fal kӧzӧtti vákumnak kӧszӧnhetően a pohár képes hosszan megtartani az ideális hőmérsékletet, ez megakadályozza a hővezetést a külső  és a belső falak kӧzӧtt. A hőszigeteltségének kӧszӧnhetően a pohár akkor sem melegszik át, és nem égeti meg a kezét, ha forró ital tӧltenek bele. Ha hideg italokról van szó, akkor pedig a külső falon nem képződnek cseppek, az ital nem melgszik, és a jég sem olvad el benne olyan gyorsan.A bórszilikát üveg előnye a hagyományos üveggel szemben az, hogy ellenáll a magas és az alacsony hőmérsékleteknek, a mechanikus sérüléseknek és kémiai anyagok hatásának.Előnyӧk: hosszan tartja az italok ideális hőmérsékletét a forró italok nem égetik meg a kezét a hideg italok nem melegszenek meg, a jég csak lassan olvad a poháron nem képződnek cseppek mosogatógépben tisztítható remekül ellenáll a magas és az alacsony hőmérsékleteknek ellenáll a karcolásoknak és repedéseknekJellemők: kézzel fújt duplafalú jól ellenáll a mechanikai sérüléseknek kivánló hőszigetelő tulajdonságokkal tökéletesen átláts... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék 4home Heart HotCool thermo csésze és csészealj 150 ml, 2 db mert kedvező ár 3 495 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Bögrék és csészék.

Reviews 4home Heart HotCool thermo csésze és csészealj 150 ml, 2 db
Termék felülvizsgálata 4home Heart HotCool thermo csésze és csészealj 150 ml, 2 db

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a 4home Heart HotCool thermo csésze és csészealj 150 ml, 2 db -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából 4Home vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket 4home Heart HotCool thermo csésze és csészealj 150 ml, 2 db és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok 4home Heart HotCool thermo csésze és csészealj 150 ml, 2 db 4Home

További termékképek, részletesebb leírások 4home Heart HotCool thermo csésze és csészealj 150 ml, 2 db és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu 4Home, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 495 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó 4Home
- code EAN 8596175008597
- a termék kategóriában van Bögrék és csészék


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

4home Heart HotCool thermo csésze és  csészealj 150 ml, 2 db Bögrék és csészék
3 495 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Bögrék és csészék 4Home

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (4home Heart HotCool thermo csésze és csészealj 150 ml, 2 db) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (4Home), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8596175008597 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Bögrék és csészék - További termékek megtekintése