Vélemények 4Home mikroflanel lepedő, kék, 90 x 200 cm és termékinformációk

Terméknév: 4Home mikroflanel lepedő, kék, 90 x 200 cm Mikroszálas lepedők 4Home

Termékleírás:  Ezt a pihepuha mikroflanel lepedőt egyszerűen imádni fogja Ön is! A finom és puha anyag nagyszerűen melegít a hűvösebb éjszakákon, ágyát pedig a pihenés legkényelmesebb oázisává varázsolja. A mikroflanel lepedő előnye az egyszerű karbantartás – az anyag gyorsan szárad, továbbá nem kell vasalni és nem is gyűrődik. A lepedő rugalmas (alagútba varrott gumi széllel rendelkezik). Maximum 25 cm magas matrachoz használható.   Mit nevezünk mikroflanelnek?   A mikroflanelre jellemző a nagyobb szálsűrűség, ezért még a közkedvelt mikroplüssnél is finomabb tapintású. A finom és rövid szálak a legkényelmesebb alvást teszik lehetővé, az érzékeny bőr számára pedig a mikroflanelből készült ágyneműk és lepedők a lehető legjobb választás. A tökéletes melegítésnek köszönhetően nagyszerű választás a hideg téli éjszakákra. Röviden tehát, ha megkedvelte a mikroplüsst, higgye el, hogy a mikroflanellel ágya még kényelmesebb, álma pedig még minőségibb lesz! ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék 4Home mikroflanel lepedő, kék, 90 x 200 cm mert kedvező ár 3 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Mikroszálas lepedők.

Reviews 4Home mikroflanel lepedő, kék, 90 x 200 cm
Termék felülvizsgálata 4Home mikroflanel lepedő, kék, 90 x 200 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a 4Home mikroflanel lepedő, kék, 90 x 200 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából 4Home vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket 4Home mikroflanel lepedő, kék, 90 x 200 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok 4Home mikroflanel lepedő, kék, 90 x 200 cm 4Home

További termékképek, részletesebb leírások 4Home mikroflanel lepedő, kék, 90 x 200 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu 4Home, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó 4Home
- code EAN 8596175009020
- a termék kategóriában van Mikroszálas lepedők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

4Home mikroflanel lepedő, kék, 90 x 200 cm Mikroszálas lepedők
3 995 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Mikroszálas lepedők 4Home

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (4Home mikroflanel lepedő, kék, 90 x 200 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (4Home), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8596175009020 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Mikroszálas lepedők - További termékek megtekintése