Vélemények 4Home Párna memory habbal Bamboo és termékinformációk

Terméknév: 4Home Párna memory habbal Bamboo Egészségügyi párnák 4Home

Termékleírás: A még egészségesebb és kényelmesebb alvásért elhoztuk az új exkluzív memory habbal készült párnák kollekcióját. A memory haboptimálisan alkalmazkodik a test formájához, így támogatva a kényelmes alvást, vagy pihenést. A memory habot tartalmazó párnának köszönhetően végre megszabadul a hát és nyakfájástól, alvása egészségesebb lesz és kipihenten fog ébredni. A párna formázott, így még hatékonyabban támassza a nyakcsigolyákat. A légáteresztő bambusz szálakat tartalmazó huzata levehető. A bambusz szálak természetes antibakteriális és hipoallergén tulajdonságokkal rendelkeznek.A párna megfelel az Öko-Tex Standard 100 követelményeinek, amelyek a párna égészségügyi biztonságát és a használt anyagok környezetbarát gyártási folyamatát igazolják.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék 4Home Párna memory habbal Bamboo mert kedvező ár 5 595 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Egészségügyi párnák.

Reviews 4Home Párna memory habbal Bamboo
Termék felülvizsgálata 4Home Párna memory habbal Bamboo

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a 4Home Párna memory habbal Bamboo -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából 4Home vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket 4Home Párna memory habbal Bamboo és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok 4Home Párna memory habbal Bamboo 4Home

További termékképek, részletesebb leírások 4Home Párna memory habbal Bamboo és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu 4Home, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 595 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó 4Home
- code EAN 8596175005800
- a termék kategóriában van Egészségügyi párnák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

4Home Párna memory habbal Bamboo Egészségügyi párnák
5 595 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 26.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Egészségügyi párnák 4Home

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (4Home Párna memory habbal Bamboo) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (4Home), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8596175005800 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Egészségügyi párnák - További termékek megtekintése