Vélemények 4Home Salazar kispárnahuzat szürkéskék, 2x 40 x 40 cm és termékinformációk

Terméknév: 4Home Salazar kispárnahuzat szürkéskék, 2x 40 x 40 cm Kispárnahuzatok 4Home

Termékleírás:  Tegye lakályosabbá otthonát ezekkel a gyönyörű kispárnahuzatokkal elegáns Salazar kivitelben, modern szürkéskék színben. A puha mikroszálból készült kispárnahuzat egyik oldalán lágy és enyhén fényes kivitelű, decens nyomott kastély stílusú motívummal. Másik oldala finom, sima anyagból készült. Élvezze a kellemes légkört és a maximális kényelmet pihenés közben. A díszpárnák és a kispárnahuzatok szépen kiegészítenek és felélénkítenek minden belső teret. Ez a luxus kispárnahuzat minden háztartásba alkalmas és nélkülözhetetlen kiegészítő. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék 4Home Salazar kispárnahuzat szürkéskék, 2x 40 x 40 cm mert kedvező ár 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kispárnahuzatok.

Reviews 4Home Salazar kispárnahuzat szürkéskék, 2x 40 x 40 cm
Termék felülvizsgálata 4Home Salazar kispárnahuzat szürkéskék, 2x 40 x 40 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a 4Home Salazar kispárnahuzat szürkéskék, 2x 40 x 40 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából 4Home vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket 4Home Salazar kispárnahuzat szürkéskék, 2x 40 x 40 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok 4Home Salazar kispárnahuzat szürkéskék, 2x 40 x 40 cm 4Home

További termékképek, részletesebb leírások 4Home Salazar kispárnahuzat szürkéskék, 2x 40 x 40 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu 4Home, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó 4Home
- code EAN 8596175005732
- a termék kategóriában van Kispárnahuzatok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

4Home Salazar kispárnahuzat  szürkéskék, 2x 40 x 40 cm Kispárnahuzatok
995 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kispárnahuzatok 4Home

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (4Home Salazar kispárnahuzat szürkéskék, 2x 40 x 40 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (4Home), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8596175005732 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kispárnahuzatok - További termékek megtekintése