Vélemények Adidas 03 T Shirt Junior és termékinformációk

Terméknév: Adidas 03 T Shirt Junior Sportos trikók Adidas

Termékleírás: adidas 03 T Shirt Junior The adidas 03 T Shirt is ideal for casual wear thanks to the traditional short sleeves and crew neck, complete with a large adidas 03 print to the front. > Kids T Shirt > Short sleeves > Crew neck > adidas 03 print > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas 03 T Shirt Junior mert kedvező ár 4 476 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sportos trikók.

Reviews Adidas 03 T Shirt Junior
Termék felülvizsgálata Adidas 03 T Shirt Junior

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas 03 T Shirt Junior -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas 03 T Shirt Junior és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas 03 T Shirt Junior Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas 03 T Shirt Junior és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 476 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2598372081751
- a termék kategóriában van Sportos trikók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas 03 T Shirt Junior Sportos trikók
4 476 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Sportos trikók Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas 03 T Shirt Junior) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2598372081751 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sportos trikók - További termékek megtekintése