Vélemények Adidas 2in1 Football Shorts Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Adidas 2in1 Football Shorts Junior Boys Sportos rövidnadrág Adidas

Termékleírás: adidas 2in1 Football Shorts Junior Boys These adidas 2in1 Football Shorts are crafted with tight under shorts and loose over shorts. They feature an elasticated waistband and drawstring fastening as well as 2 open pockets. These shorts are fitted with Climalite technology to keep the skin cool and dry. They are a lightweight construction in a block colour. These shorts are designed with a printed logo and are complete with adidas branding. > Shorts > Tight under shorts > Loose over shorts > Elasticated waistband > Drawstring fastening > 2 open pockets > Climalite technology > Lightweight > Block colour > Printed logo > adidas branding > Body: 100% polyester (recycled) > Inner shell: 83% polyester, 17% elastane > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas 2in1 Football Shorts Junior Boys mert kedvező ár 9 853 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sportos rövidnadrág.

Reviews Adidas 2in1 Football Shorts Junior Boys
Termék felülvizsgálata Adidas 2in1 Football Shorts Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas 2in1 Football Shorts Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas 2in1 Football Shorts Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas 2in1 Football Shorts Junior Boys Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas 2in1 Football Shorts Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 853 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2462007032350
- a termék kategóriában van Sportos rövidnadrág


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas 2in1 Football Shorts Junior Boys Sportos rövidnadrág
9 853 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Sportos rövidnadrág Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas 2in1 Football Shorts Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2462007032350 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sportos rövidnadrág - További termékek megtekintése