Vélemények Adidas 3 Stripe Poly Tracksuit Baby Boys és termékinformációk

Terméknév: Adidas 3 Stripe Poly Tracksuit Baby Boys Melegítő együttes Adidas

Termékleírás: adidas 3 Stripe Poly Tracksuit Baby Boys The adidas 3 Stripe Poly Tracksuit is a two piece set to get your little one on sporting-form. The two piece is made up of a track top, with a central zip closure, long sleeves and two front pockets, whilst the track bottoms boast an elasticated waistband and hem. Both pieces feature the iconic three stripes and adidas logo. > Tracksuit > 2 piece set > Track top > Baseball collar > Ribbed trims > Central zip closure > 3 stripes to sleeves > 2 front pockets > adidas branding > Track pants > Elasticated waistband > Elasticated closed hem > 3 stripes to both legs > adidas branding > 100% Polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas 3 Stripe Poly Tracksuit Baby Boys mert kedvező ár 15 849 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Melegítő együttes.

Reviews Adidas 3 Stripe Poly Tracksuit Baby Boys
Termék felülvizsgálata Adidas 3 Stripe Poly Tracksuit Baby Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas 3 Stripe Poly Tracksuit Baby Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas 3 Stripe Poly Tracksuit Baby Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas 3 Stripe Poly Tracksuit Baby Boys Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas 3 Stripe Poly Tracksuit Baby Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 15 849 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2562005400509
- a termék kategóriában van Melegítő együttes


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas 3 Stripe Poly Tracksuit Baby Boys Melegítő együttes
15 849 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Melegítő együttes Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas 3 Stripe Poly Tracksuit Baby Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2562005400509 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Melegítő együttes - További termékek megtekintése