Vélemények Adidas 3 Stripe Sweat Pants Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Adidas 3 Stripe Sweat Pants Junior Boys Modern és elegáns ruha Adidas

Termékleírás: adidas Sweat Pants Junior Boys The Kids adidas 3S Logo Sweat Pants are perfect for everyday wear, crafted with an elasticated waistband with an inner draw cord and a soft fleece lining for a secure and comfortable fit while the classic adidas three stripes to the side of the legs completes the casual look. > Kids sweat pants > Elasticated waistband > Inner draw cord > Soft fleece lining > Elasticated ankle cuffs > Two open pockets > adidas branding > Main: 70% cotton, 30% polyester > Lining: 100% cotton > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas 3 Stripe Sweat Pants Junior Boys mert kedvező ár 8 539 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Adidas 3 Stripe Sweat Pants Junior Boys
Termék felülvizsgálata Adidas 3 Stripe Sweat Pants Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas 3 Stripe Sweat Pants Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas 3 Stripe Sweat Pants Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas 3 Stripe Sweat Pants Junior Boys Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas 3 Stripe Sweat Pants Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 539 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2483019921753
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas 3 Stripe Sweat Pants Junior Boys Modern és elegáns ruha
8 539 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas 3 Stripe Sweat Pants Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2483019921753 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése