Vélemények Adidas 4KRFT Tech Shorts Mens és termékinformációk

Terméknév: Adidas 4KRFT Tech Shorts Mens Szabadidő sort Adidas

Termékleírás: adidas 4KRFT Tech Shorts Mens The adidas 4KRFT Tech Shorts are made up with Climacool fabric to draw sweat away from the body to keep you feeling cool and dry for longer. Its lightweight design is teamed with an elasticated waistband with an additional drawstring tie fastening to ensure a secure fit at all times. Its waffle textured fabric is complete with two open pockets and adidas branding. > Shorts > Climacool technology > Elasticated waistband > Internal drawstring fastening > Lightweight > Waffle textured fabric > Two front pockets > Block coloured design > adidas branding > 100% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas 4KRFT Tech Shorts Mens mert kedvező ár 9 853 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Szabadidő sort.

Reviews Adidas 4KRFT Tech Shorts Mens
Termék felülvizsgálata Adidas 4KRFT Tech Shorts Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas 4KRFT Tech Shorts Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas 4KRFT Tech Shorts Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas 4KRFT Tech Shorts Mens Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas 4KRFT Tech Shorts Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 853 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2473023083509
- a termék kategóriában van Szabadidő sort


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas 4KRFT Tech Shorts Mens Szabadidő sort
9 853 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Szabadidő sort Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas 4KRFT Tech Shorts Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2473023083509 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Szabadidő sort - További termékek megtekintése