Vélemények Adidas Adilette Aqua Mens Pool Sliders és termékinformációk

Terméknév: Adidas Adilette Aqua Mens Pool Sliders Papucsok Adidas

Termékleírás: adidas Adilette Aqua Men's Pool Sliders Slide into summer with the adidas Adilette Aqua Men's Pool Sliders. This slip on design features an open toe, chunky, cushioned midsole and wide cut striped strap, making you fashion ready for the poolside. > Ladies pool shoes > Slip on design > Open toe > Chunky flat midsole > Moulded footbed > Cushioned > Lightweight > Wide cut striped strap > adidas logo > Synthetic construction throughout... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas Adilette Aqua Mens Pool Sliders mert kedvező ár 10 746 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Papucsok.

Reviews Adidas Adilette Aqua Mens Pool Sliders
Termék felülvizsgálata Adidas Adilette Aqua Mens Pool Sliders

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas Adilette Aqua Mens Pool Sliders -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas Adilette Aqua Mens Pool Sliders és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas Adilette Aqua Mens Pool Sliders Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas Adilette Aqua Mens Pool Sliders és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 10 746 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2222559022700
- a termék kategóriában van Papucsok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas Adilette Aqua Mens Pool Sliders Papucsok
10 746 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Papucsok Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas Adilette Aqua Mens Pool Sliders) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2222559022700 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Papucsok - További termékek megtekintése