Vélemények Adidas Adizero Adios 3 Mens Running Shoes és termékinformációk

Terméknév: Adidas Adizero Adios 3 Mens Running Shoes Férfi futócipők Adidas

Termékleírás: Boost cushioning offers a super responsive feel that gives more energy back with every step while the Torsion system between the heel and forefoot provides a stable ride. Features: Boost cushioning Torsion system Synthetic support overlays Breathable Weight: 186g... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas Adizero Adios 3 Mens Running Shoes mert kedvező ár 51 213 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi futócipők.

Reviews Adidas Adizero Adios 3 Mens Running Shoes
Termék felülvizsgálata Adidas Adizero Adios 3 Mens Running Shoes

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas Adizero Adios 3 Mens Running Shoes -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas Adizero Adios 3 Mens Running Shoes és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas Adizero Adios 3 Mens Running Shoes Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas Adizero Adios 3 Mens Running Shoes és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 51 213 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2211365672803
- a termék kategóriában van Férfi futócipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas Adizero Adios 3 Mens Running Shoes Férfi futócipők
51 213 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi futócipők Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas Adizero Adios 3 Mens Running Shoes) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2211365672803 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi futócipők - További termékek megtekintése