Vélemények Adidas Advantage CF Child Boys Trainers és termékinformációk

Terméknév: Adidas Advantage CF Child Boys Trainers Modern és elegáns ruha Adidas

Termékleírás: adidas Advantage CF Child Boys Trainers The Kids adidas Advantage CF Trainers have a great casual look that is ideal for completing any everyday outfit, featuring tonal stitching across the upper along with a contrasting pull tab to the heel. Three touch and close straps provide a secure fit while a comfort footbed gives a comfortable ride, completed with the iconic adidas three stripes to and branding to the sides, heel and tongue. > Kids trainers > Shaped and padded ankle collar > Comfort footbed > Three touch and close straps > Moulded outsole > Stitched detail > Pull tab to the heel > adidas branding > Upper: Synthetic > Inner: Textile > Sole: Synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas Advantage CF Child Boys Trainers mert kedvező ár 19 020 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Adidas Advantage CF Child Boys Trainers
Termék felülvizsgálata Adidas Advantage CF Child Boys Trainers

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas Advantage CF Child Boys Trainers -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas Advantage CF Child Boys Trainers és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas Advantage CF Child Boys Trainers Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas Advantage CF Child Boys Trainers és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 19 020 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2033202362100
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas Advantage CF Child Boys Trainers Modern és elegáns ruha
19 020 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas Advantage CF Child Boys Trainers) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2033202362100 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése