Vélemények Adidas Alphaskin Mens Training Long Sleeve Top és termékinformációk

Terméknév: Adidas Alphaskin Mens Training Long Sleeve Top Férfi ruházat Adidas

Termékleírás: Adidas Alphaskin Mens Training Long Sleeve Top Not your traditional base layer, Alphaskin has a pre-shaped construction designed to match the body's movements in sport. This training t-shirt provides light compression for a supportive feel. It's made using breathable, quick-drying fabric that has built-in UV protection. Supportive feel Alphaskin wraps the body to support dynamic movement and delivers a locked-in feel Keep cool Climacool keeps you cool and dry in warm weather Stay covered The hem slopes down in the back for extra coverage as you move... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas Alphaskin Mens Training Long Sleeve Top mert kedvező ár 17 295 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi ruházat.

Reviews Adidas Alphaskin Mens Training Long Sleeve Top
Termék felülvizsgálata Adidas Alphaskin Mens Training Long Sleeve Top

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas Alphaskin Mens Training Long Sleeve Top -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas Alphaskin Mens Training Long Sleeve Top és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas Alphaskin Mens Training Long Sleeve Top Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas Alphaskin Mens Training Long Sleeve Top és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 17 295 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2427414034304
- a termék kategóriában van Férfi ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas Alphaskin Mens Training Long Sleeve Top Férfi ruházat
17 295 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi ruházat Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas Alphaskin Mens Training Long Sleeve Top) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2427414034304 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi ruházat - További termékek megtekintése