Vélemények Adidas Alphaskin three quarter Pants Ladies és termékinformációk

Terméknév: Adidas Alphaskin three quarter Pants Ladies 3/4 leggings Adidas

Termékleírás: adidas Alphaskin 3/4 Pants Ladies Conquer your next workout with the Alphaskin 3/4 Pants from adidas. Crafted with an elasticated waistband, flat-lock stitching, and mesh details, these leggings help keep you cool and comfortable throughout your training. Design is complete with inbuilt Techfit compression and Climacool technology. > Leggings > 3/4 design > Elasticated waistband > Mesh details > Techfit compression > Climacool technology > Flatlock stitches > 83% polyester (recycled), 17% elastane > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas Alphaskin three quarter Pants Ladies mert kedvező ár 21 058 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van 3/4 leggings.

Reviews Adidas Alphaskin three quarter Pants Ladies
Termék felülvizsgálata Adidas Alphaskin three quarter Pants Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas Alphaskin three quarter Pants Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas Alphaskin three quarter Pants Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas Alphaskin three quarter Pants Ladies Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas Alphaskin three quarter Pants Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 21 058 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2340176034101
- a termék kategóriában van 3/4 leggings


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas Alphaskin  three quarter Pants Ladies 3/4 leggings
21 058 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása 3/4 leggings Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas Alphaskin three quarter Pants Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2340176034101 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
3/4 leggings - További termékek megtekintése