Vélemények Adidas AltaSwim Infant Girls Sandals és termékinformációk

Terméknév: Adidas AltaSwim Infant Girls Sandals Gyermek cipők Adidas

Termékleírás: Adidas AltaSwim Infant Girls Sandals These Adidas AltaSwim Infant Girls Sandals offer up fully adjustable straps that are a perfect fit for growing feet. With a contoured, comfortable footbed, they drain water and dry quickly to make beach days a breeze. The lightweight EVA upper features the adidas logo.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas AltaSwim Infant Girls Sandals mert kedvező ár 12 313 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek cipők.

Reviews Adidas AltaSwim Infant Girls Sandals
Termék felülvizsgálata Adidas AltaSwim Infant Girls Sandals

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas AltaSwim Infant Girls Sandals -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas AltaSwim Infant Girls Sandals és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas AltaSwim Infant Girls Sandals Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas AltaSwim Infant Girls Sandals és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 12 313 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2226035070506
- a termék kategóriában van Gyermek cipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas AltaSwim Infant Girls Sandals Gyermek cipők
12 313 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Gyermek cipők Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas AltaSwim Infant Girls Sandals) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2226035070506 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek cipők - További termékek megtekintése