Vélemények Adidas Camo Embroidered Polo Shirt Mens és termékinformációk

Terméknév: Adidas Camo Embroidered Polo Shirt Mens Férfi ruházat Adidas

Termékleírás: adidas Camo Embroidered Polo Shirt Mens Update your on-course style with the Camo Embroidered Polo Shit from adidas. Crafted with a fold-down collar and short sleeves, this lightweight piece is perfect for keen golfers. Design is complete with inbuilt UPF 50 for sun protection, and moisture management technology for fast-drying performance. > Polo shirt > Fold over collar > 3 button fastening placket > Short sleeves > Lightweight > Split hem > Sweat-wicking > Breathable > Stretch-fit > UPF 50 > Signature logo > adidas branding > 88% polyester, 12% elastane > Machine washable at 30 degrees... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas Camo Embroidered Polo Shirt Mens mert kedvező ár 27 107 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi ruházat.

Reviews Adidas Camo Embroidered Polo Shirt Mens
Termék felülvizsgálata Adidas Camo Embroidered Polo Shirt Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas Camo Embroidered Polo Shirt Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas Camo Embroidered Polo Shirt Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas Camo Embroidered Polo Shirt Mens Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas Camo Embroidered Polo Shirt Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 27 107 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2361308183900
- a termék kategóriában van Férfi ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas Camo Embroidered Polo Shirt Mens Férfi ruházat
27 107 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi ruházat Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas Camo Embroidered Polo Shirt Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2361308183900 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi ruházat - További termékek megtekintése