Vélemények Adidas CF Racer Child Girls Trainers és termékinformációk

Terméknév: Adidas CF Racer Child Girls Trainers Gyermek cipők Adidas

Termékleírás: adidas CF Racer Child Girls Trainers Complete any casual outfit with the Kids adidas CF Racer Trainers, crafted with a lace fastening front along with a shaped ankle collar and a comfort footbed for a super comfortable feel while the simple textile upper with contrasting pull tab to the heel for a simple statement look, completed with the iconic adidas three stripes to the sides. > Kids trainers > Shaped and padded ankle collar > Lace fastening front > Comfort footbed > Cloudfoam cushioning > Pull tab to the heel > Moulded outsole > Rubber inserts to the outsole > adidas branding > Upper: Textile > Inner: Textile > Sole: Synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas CF Racer Child Girls Trainers mert kedvező ár 12 689 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek cipők.

Reviews Adidas CF Racer Child Girls Trainers
Termék felülvizsgálata Adidas CF Racer Child Girls Trainers

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas CF Racer Child Girls Trainers -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas CF Racer Child Girls Trainers és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas CF Racer Child Girls Trainers Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas CF Racer Child Girls Trainers és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 12 689 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2031177021107
- a termék kategóriában van Gyermek cipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas CF Racer Child Girls Trainers Gyermek cipők
12 689 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Gyermek cipők Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas CF Racer Child Girls Trainers) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2031177021107 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek cipők - További termékek megtekintése