Vélemények Adidas Climachill Short Sleeve T Shirt Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Adidas Climachill Short Sleeve T Shirt Junior Boys Gyermek pólók futáshoz Adidas

Termékleírás: adidas Climachill Short Sleeve T Shirt Junior Boys This adidas Climachill Short Sleeve T Shirt is designed for active wear, featuring Climachill technology that uses aluminium dots to the back of the shirt to help conduct heat away from the body, coupled with a quick drying and breathable material to help keep the wearer comfortable. Reflective detail across the body and sleeves helps to increase your visibility in low light situations, completed with the adidas branding to the left sleeve. > Men's t shirt > Crew neck > Short sleeves > Lightweight > Breathable > Climachill technology > Crew neck > Side splits to the hem > Reflective detail > adidas branding > 100% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas Climachill Short Sleeve T Shirt Junior Boys mert kedvező ár 5 514 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek pólók futáshoz.

Reviews Adidas Climachill Short Sleeve T Shirt Junior Boys
Termék felülvizsgálata Adidas Climachill Short Sleeve T Shirt Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas Climachill Short Sleeve T Shirt Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas Climachill Short Sleeve T Shirt Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas Climachill Short Sleeve T Shirt Junior Boys Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas Climachill Short Sleeve T Shirt Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 514 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2623047011754
- a termék kategóriában van Gyermek pólók futáshoz


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas Climachill Short Sleeve T Shirt Junior Boys Gyermek pólók futáshoz
5 514 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Gyermek pólók futáshoz Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas Climachill Short Sleeve T Shirt Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2623047011754 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek pólók futáshoz - További termékek megtekintése