Vélemények Adidas Club Quarter Zip Golf Top Mens és termékinformációk

Terméknév: Adidas Club Quarter Zip Golf Top Mens Férfi golf felsők Adidas

Termékleírás: adidas Club Quarter Zip Golf Top Men's This Men's adidas Club Quarter Zip Golf Top is a warming midlayer to ensure you can enjoy your round on chilly days, whilst the elastane rich construction ensures the top is stretchy so you can move with complete freedom and the adidas branding completes the on-course look. > Men's Golf Top > Quarter zip fastening > Long sleeves > Soft, cotton-like fabric > Stretchy > 87% Polyester, 13% Elastane > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas Club Quarter Zip Golf Top Mens mert kedvező ár 10 837 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi golf felsők.

Reviews Adidas Club Quarter Zip Golf Top Mens
Termék felülvizsgálata Adidas Club Quarter Zip Golf Top Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas Club Quarter Zip Golf Top Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas Club Quarter Zip Golf Top Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas Club Quarter Zip Golf Top Mens Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas Club Quarter Zip Golf Top Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 10 837 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2369044013901
- a termék kategóriában van Férfi golf felsők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas Club Quarter Zip Golf Top Mens Férfi golf felsők
10 837 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi golf felsők Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas Club Quarter Zip Golf Top Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2369044013901 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi golf felsők - További termékek megtekintése