Vélemények Adidas Club Skort Junior Girls és termékinformációk

Terméknév: Adidas Club Skort Junior Girls Szoknyák Adidas

Termékleírás: adidas Club Skort Junior Girls Conquer the court with this adidas Club Skort. Crafted with tight shorts and a loose skirt, this piece is finished with an elasticated waistband for easy movement and flat lock seams to prevent chafing. This skort is a lightweight, 2 pocket design, and features a printed logo to the front. > Skort > Tight shorts > Loose skirt > Elasticated waistband > Flat lock seams > 2 pocket design > Lightweight > Printed logo > adidas branding > Skirt: 100% recycled polyester > Pants: 91% polyester, 9% elastane > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas Club Skort Junior Girls mert kedvező ár 14 444 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Szoknyák.

Reviews Adidas Club Skort Junior Girls
Termék felülvizsgálata Adidas Club Skort Junior Girls

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas Club Skort Junior Girls -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas Club Skort Junior Girls és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas Club Skort Junior Girls Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas Club Skort Junior Girls és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 14 444 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2631685031959
- a termék kategóriában van Szoknyák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas Club Skort Junior Girls Szoknyák
14 444 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Szoknyák Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas Club Skort Junior Girls) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2631685031959 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Szoknyák - További termékek megtekintése