Vélemények Adidas Club T Shirt Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Adidas Club T Shirt Junior Boys Sportos trikók Adidas

Termékleírás: adidas Club T Shirt Junior Boys Conquer the day with the Club T Shirt from adidas. Crafted with short sleeves and a crew neck, this sweat-wicking piece is perfect for training sessions. > T shirt > Short sleeves > Crew neck > Lightweight > Printed logo > Climalite technology > adidas branding > 100% polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas Club T Shirt Junior Boys mert kedvező ár 11 817 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sportos trikók.

Reviews Adidas Club T Shirt Junior Boys
Termék felülvizsgálata Adidas Club T Shirt Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas Club T Shirt Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas Club T Shirt Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas Club T Shirt Junior Boys Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas Club T Shirt Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 817 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2631691301954
- a termék kategóriában van Sportos trikók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas Club T Shirt Junior Boys Sportos trikók
11 817 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Sportos trikók Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas Club T Shirt Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2631691301954 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sportos trikók - További termékek megtekintése