Vélemények Adidas Cosmic Runners Mens és termékinformációk

Terméknév: Adidas Cosmic Runners Mens Férfi futócipők Adidas

Termékleírás: adidas Cosmic Runners Mens These adidas Cosmic Runners are constructed with a lightweight mesh construction with a reinforced heel detail. Its shaped, padded ankle collar is teamed with a laced up fastening to the front to ensure comfort as well as positioning is ensured at all times. CloudFoam midsole ensures feet are in comfort as well as offer promoting cushioning on impact. An adidas logo is featured to the tongue whilst tonal 3 stripes are displayed to the sides of the shoes to give instant brand recognition. > Trainers > Lightweight > Mesh panelling > Shaped , padded ankle collar > Lace up fastening > CloudFoam midsole > CloudFoam > adidas branding > Upper : Mesh / synthetic , Lining : textile , Sole ; synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas Cosmic Runners Mens mert kedvező ár 15 854 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi futócipők.

Reviews Adidas Cosmic Runners Mens
Termék felülvizsgálata Adidas Cosmic Runners Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas Cosmic Runners Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas Cosmic Runners Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas Cosmic Runners Mens Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas Cosmic Runners Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 15 854 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2123052012802
- a termék kategóriában van Férfi futócipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas Cosmic Runners Mens Férfi futócipők
15 854 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi futócipők Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas Cosmic Runners Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2123052012802 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi futócipők - További termékek megtekintése