Vélemények Adidas D2M Loose T Shirt Ladies és termékinformációk

Terméknév: Adidas D2M Loose T Shirt Ladies Női ruházat Adidas

Termékleírás: adidas D2M Loose T Shirt Ladies Perfect for your next work out, the adidas D2M T Shirt is loose fitting with short sleeves and a crew neck. It's crafted with Climalite technology that draws sweat away from the skin, helping you keep cool and dry during intense sessions. adidas branding completes the design. > Ladies t shirt > Short sleeves > Crew neck > Loose fit > Climalite technology > adidas branding > 100% polyester recycled > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas D2M Loose T Shirt Ladies mert kedvező ár 14 581 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Női ruházat.

Reviews Adidas D2M Loose T Shirt Ladies
Termék felülvizsgálata Adidas D2M Loose T Shirt Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas D2M Loose T Shirt Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas D2M Loose T Shirt Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas D2M Loose T Shirt Ladies Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas D2M Loose T Shirt Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 14 581 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2343164062902
- a termék kategóriában van Női ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas D2M Loose T Shirt Ladies Női ruházat
14 581 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Női ruházat Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas D2M Loose T Shirt Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2343164062902 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Női ruházat - További termékek megtekintése