Vélemények Adidas Duramo Slide Pool Shoes Boys és termékinformációk

Terméknév: Adidas Duramo Slide Pool Shoes Boys Modern és elegáns ruha Adidas

Termékleírás: adidas Duramo Slide Pool Shoes Boys Be poolside ready with the adidas Duramo Slide Pool Shoes. These boy's pool shoes are a slip on design, featuring a wide forefoot strap with the adidas three stripes and adidas logo for a stylish piece. > Pool shoes > Slip on design > Single mould > Textured sole > Cushioned design > Lightweight > Wide forefoot strap featuring adidas three stripes > adidas logo > Synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas Duramo Slide Pool Shoes Boys mert kedvező ár 8 045 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Adidas Duramo Slide Pool Shoes Boys
Termék felülvizsgálata Adidas Duramo Slide Pool Shoes Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas Duramo Slide Pool Shoes Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas Duramo Slide Pool Shoes Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas Duramo Slide Pool Shoes Boys Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas Duramo Slide Pool Shoes Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 045 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2225058901200
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas Duramo Slide Pool Shoes Boys Modern és elegáns ruha
8 045 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas Duramo Slide Pool Shoes Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2225058901200 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése