Vélemények Adidas Duramo Sliders és termékinformációk

Terméknév: Adidas Duramo Sliders Papucsok Adidas

Termékleírás: Duramo Sliders by adidas > Sliders > Lightweight > Molded design > Contoured foot bed > Wide strap across forefoot > Grooves on sole > 3 stripe detail on foot strap > adidas branding > Upper / lining / sole: Synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas Duramo Sliders mert kedvező ár 9 557 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Papucsok.

Reviews Adidas Duramo Sliders
Termék felülvizsgálata Adidas Duramo Sliders

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas Duramo Sliders -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas Duramo Sliders és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas Duramo Sliders Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas Duramo Sliders és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 557 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2222170502803
- a termék kategóriában van Papucsok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas Duramo Sliders Papucsok
9 557 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Papucsok Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas Duramo Sliders) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2222170502803 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Papucsok - További termékek megtekintése