Vélemények Adidas EC3 Swimming Boxers Junior és termékinformációk

Terméknév: Adidas EC3 Swimming Boxers Junior Modern és elegáns ruha Adidas

Termékleírás: adidas EC3 Swimming Boxers Junior The adidas EC3 Swimming Boxers are ideal for any youngster to wear whilst at the beach or heading to the swimming pool. The swimmers feature flatlock stitching for a comfortable fit whilst swimming. The INFINITEX fabrics resist chlorine damage to help them looking and fitting like new. > Swimming boxers > Junior > Drawcord on waist > Flatlock seams > INFINITEX fabrics > 80% nylon, 20% elastine tricot > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas EC3 Swimming Boxers Junior mert kedvező ár 10 852 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Adidas EC3 Swimming Boxers Junior
Termék felülvizsgálata Adidas EC3 Swimming Boxers Junior

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas EC3 Swimming Boxers Junior -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas EC3 Swimming Boxers Junior és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas EC3 Swimming Boxers Junior Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas EC3 Swimming Boxers Junior és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 10 852 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2351040482157
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas EC3 Swimming Boxers Junior Modern és elegáns ruha
10 852 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas EC3 Swimming Boxers Junior) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2351040482157 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése