Vélemények Adidas Entry Tracksuit Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Adidas Entry Tracksuit Junior Boys Melegítő együttes Adidas

Termékleírás: adidas Entry Tracksuit Junior Boys The adidas Entry Tracksuit is perfect for everyday casual wear, featuring a jacket and bottoms crafted form a soft tricot fabric for a comfortable fit. The jacket has a full zip fastening, long sleeves with elasticated cuffs and elasticated hem, stand up collar with chin guard and two pockets, while the bottoms include an elasticated waistband with drawstring fastening and elasticated cuffs. A block colour design and adidas branding completes the look. > Boy's tracksuit > 2 pieces > Jacket > Full zip fastening > Long sleeves > Elasticated cuffs > Elasticated hem > Stand up collar > Chin guard > 2 pockets > Block colour design > adidas branding > 100% polyester > Machine washable > Bottoms > Elasticated waistband > Drawstring fastening > Elasticated cuffs > adidas branding > 100% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas Entry Tracksuit Junior Boys mert kedvező ár 15 849 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Melegítő együttes.

Reviews Adidas Entry Tracksuit Junior Boys
Termék felülvizsgálata Adidas Entry Tracksuit Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas Entry Tracksuit Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas Entry Tracksuit Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas Entry Tracksuit Junior Boys Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas Entry Tracksuit Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 15 849 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2638124442154
- a termék kategóriában van Melegítő együttes


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas Entry Tracksuit Junior Boys Melegítő együttes
15 849 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Melegítő együttes Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas Entry Tracksuit Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2638124442154 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Melegítő együttes - További termékek megtekintése