Vélemények Adidas Essential 3 Stripe Full Zip Hoody Mens és termékinformációk

Terméknév: Adidas Essential 3 Stripe Full Zip Hoody Mens Férfi ruházat Adidas

Termékleírás: adidas Essential 3 Stripe Full Zip Hoody Mens The adidas Essential 3 Stripe Full Zip Hoody provides a stylish, comfortable for training or everyday wear, featuring a full zip fastening with long sleeves, ribbed sleeve cuffs, a ribbed hem and hood, two pockets while crafted from a soft touch fabric with brushed fleece lining for comfort. Completed with subtle adidas branding. > Men's hoody > Full zip fastening > Long sleeves > Ribbed sleeve cuffs > Hem > Hood with drawstring > 2 pockets > adidas branding > Main material: 70% cotton, 30% polyester > Hood lining: 70% cotton, 30% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas Essential 3 Stripe Full Zip Hoody Mens mert kedvező ár 12 150 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi ruházat.

Reviews Adidas Essential 3 Stripe Full Zip Hoody Mens
Termék felülvizsgálata Adidas Essential 3 Stripe Full Zip Hoody Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas Essential 3 Stripe Full Zip Hoody Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas Essential 3 Stripe Full Zip Hoody Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas Essential 3 Stripe Full Zip Hoody Mens Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas Essential 3 Stripe Full Zip Hoody Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 12 150 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2533098183501
- a termék kategóriában van Férfi ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas Essential 3 Stripe Full Zip Hoody Mens Férfi ruházat
12 150 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi ruházat Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas Essential 3 Stripe Full Zip Hoody Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2533098183501 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi ruházat - További termékek megtekintése