Vélemények Adidas Frill Skirt Junior Girls és termékinformációk

Terméknév: Adidas Frill Skirt Junior Girls Szoknyák Adidas

Termékleírás: adidas Frill Skirt Junior Girls Perfect for the pro tennis star in the making, the adidas Frill Skirt is crafted with a delicate frill finish and bow detailing, but from stretchy, Climalite fabric which means business. Boasting an inner short, for coverage, the smooth, stretch fabric ensures a moisture wicking, fresh fit throughout their game. > Skirt > Elasticated waistband > Frill skirt > Internal shorts (coverage) > Climalite technology (moisture wick) > Smooth, stretch fabric > adidas branding > Bottom/pants: 91% Recycled polyester, 9% Elastane > Top: 100% Recycled polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas Frill Skirt Junior Girls mert kedvező ár 16 415 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Szoknyák.

Reviews Adidas Frill Skirt Junior Girls
Termék felülvizsgálata Adidas Frill Skirt Junior Girls

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas Frill Skirt Junior Girls -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas Frill Skirt Junior Girls és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas Frill Skirt Junior Girls Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas Frill Skirt Junior Girls és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 16 415 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2631715151954
- a termék kategóriában van Szoknyák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas Frill Skirt Junior Girls Szoknyák
16 415 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Szoknyák Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas Frill Skirt Junior Girls) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2631715151954 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Szoknyák - További termékek megtekintése