Vélemények Adidas Infinitex Drive Swimsuit Junior Girls és termékinformációk

Terméknév: Adidas Infinitex Drive Swimsuit Junior Girls Lány fürdőruhák Adidas

Termékleírás: adidas Infinitex Drive Swimsuit Junior Girls Keep you little girl active and training in the best gear possible with this adidas Infinitex Drive Swimsuit, crafted with the classic rounded neckline and racer back design, with a compression fit, elasticated leg cuffs and thick straps. This swimsuit features Infinitex technology for a chlorine resistance, shape retention, four way stretch versatile material, UPF 50+ and + Drive technology - ultra flat and soft for swim training. Complete with instantly recognisable adidas branding. > Junior girls swimsuit > Rounded neckline > Racer back design > Cut out back design > Compression fit > Elasticated leg cuffs > Thick straps > Infinitex Drive technology > adidas branding > Shell: 78% Recycled Polyamide 22% Elastane > Lining: 100% Recycled Polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas Infinitex Drive Swimsuit Junior Girls mert kedvező ár 6 710 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Lány fürdőruhák.

Reviews Adidas Infinitex Drive Swimsuit Junior Girls
Termék felülvizsgálata Adidas Infinitex Drive Swimsuit Junior Girls

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas Infinitex Drive Swimsuit Junior Girls -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas Infinitex Drive Swimsuit Junior Girls és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas Infinitex Drive Swimsuit Junior Girls Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas Infinitex Drive Swimsuit Junior Girls és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 710 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2353023401759
- a termék kategóriában van Lány fürdőruhák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas Infinitex Drive Swimsuit Junior Girls Lány fürdőruhák
6 710 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Lány fürdőruhák Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas Infinitex Drive Swimsuit Junior Girls) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2353023401759 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Lány fürdőruhák - További termékek megtekintése