Vélemények Adidas Infinitex Swimsuit Junior Girls és termékinformációk

Terméknév: Adidas Infinitex Swimsuit Junior Girls Lány fürdőruhák Adidas

Termékleírás: adidas Infinitex Swimsuit Junior Girls Built with performance in mind, the adidas Infinitex Swimsuit Junior Girls has a stretch fit for an efficient profile, Infinitex chlorine-resistant technology and internal cups for bust support, finished with adjustable back straps and adidas 3-Stripes branding. > adidas girls swimsuit > Open back > Adjustable back straps > Stretch fit > Infinitex technology > Internal bust support > adidas branding > 73% Nylon, 27% Elastane > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas Infinitex Swimsuit Junior Girls mert kedvező ár 7 377 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Lány fürdőruhák.

Reviews Adidas Infinitex Swimsuit Junior Girls
Termék felülvizsgálata Adidas Infinitex Swimsuit Junior Girls

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas Infinitex Swimsuit Junior Girls -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas Infinitex Swimsuit Junior Girls és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas Infinitex Swimsuit Junior Girls Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas Infinitex Swimsuit Junior Girls és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 377 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2354548182703
- a termék kategóriában van Lány fürdőruhák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas Infinitex Swimsuit Junior Girls Lány fürdőruhák
7 377 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Lány fürdőruhák Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas Infinitex Swimsuit Junior Girls) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2354548182703 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Lány fürdőruhák - További termékek megtekintése