Vélemények Adidas LA Fleece Jogging Pants Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Adidas LA Fleece Jogging Pants Junior Boys Modern és elegáns ruha Adidas

Termékleírás: adidas LA Fleece Jogging Pants Junior Boys These adidas LA Fleece Jogging Pants are designed with an elasticated waistband and drawstring fastening. They have ribbed cuffs and 2 open pockets. These joggers have a soft fleece lining and are a block colour. They have a printed logo and are complete with adidas branding. > Jogging pants > Elasticated waistband > Drawstring fastening > Ribbed cuffs > 2 open pockets > Soft fleece lining > Block colour > Printed logo > adidas branding > 80% cotton, 20% polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas LA Fleece Jogging Pants Junior Boys mert kedvező ár 14 587 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Adidas LA Fleece Jogging Pants Junior Boys
Termék felülvizsgálata Adidas LA Fleece Jogging Pants Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas LA Fleece Jogging Pants Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas LA Fleece Jogging Pants Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas LA Fleece Jogging Pants Junior Boys Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas LA Fleece Jogging Pants Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 14 587 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2483071221952
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas LA Fleece Jogging Pants Junior Boys Modern és elegáns ruha
14 587 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas LA Fleece Jogging Pants Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2483071221952 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése