Vélemények Adidas Lite Racer Adapt Mens Trainers és termékinformációk

Terméknév: Adidas Lite Racer Adapt Mens Trainers Alacsony szárú tornacipő Adidas

Termékleírás: adidas Lite Racer Adapt Mens Trainers The adidas Lite Racer Adapt Trainers feature fixed lace detailing to a one piece knitted upper that hugs the contours of your feet, with an Ortholite insole for serious underfoot comfort. > Mens trainers > Lace-detailing > Knitted upper > Woven heel / tongue pull loops > Ortholite Float insole > One piece midsole / sole > Textile / synthetic upper, Textile inner, Synthetic sole... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas Lite Racer Adapt Mens Trainers mert kedvező ár 26 088 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Alacsony szárú tornacipő.

Reviews Adidas Lite Racer Adapt Mens Trainers
Termék felülvizsgálata Adidas Lite Racer Adapt Mens Trainers

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas Lite Racer Adapt Mens Trainers -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas Lite Racer Adapt Mens Trainers és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas Lite Racer Adapt Mens Trainers Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas Lite Racer Adapt Mens Trainers és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 26 088 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2123206222804
- a termék kategóriában van Alacsony szárú tornacipő


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas Lite Racer Adapt Mens Trainers Alacsony szárú tornacipő
26 088 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Alacsony szárú tornacipő Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas Lite Racer Adapt Mens Trainers) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2123206222804 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Alacsony szárú tornacipő - További termékek megtekintése