Vélemények Adidas Lite Racer Adapt Mens Trainers és termékinformációk

Terméknév: Adidas Lite Racer Adapt Mens Trainers Férfi futócipők Adidas

Termékleírás: adidas Lite Racer Adapt Men's Trainers These adidas Lite Racer Adapt Men's Trainers have been crafted with an Ortholite Float insole which provides great co,fort directly underfoot, whilst the mesh upper delivers excellent breathability and the foam midsole cushions every time your foot lands. > Men's Trainers > Lace fastening > Ortholite Float insole > Mesh upper > Foam midsole > Pull tab heel > Waffle grip traction tread > adidas branding > Upper/Lining: Textile, Sole: Synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas Lite Racer Adapt Mens Trainers mert kedvező ár 31 627 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi futócipők.

Reviews Adidas Lite Racer Adapt Mens Trainers
Termék felülvizsgálata Adidas Lite Racer Adapt Mens Trainers

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas Lite Racer Adapt Mens Trainers -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas Lite Racer Adapt Mens Trainers és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas Lite Racer Adapt Mens Trainers Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas Lite Racer Adapt Mens Trainers és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 31 627 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2123238012701
- a termék kategóriában van Férfi futócipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas Lite Racer Adapt Mens Trainers Férfi futócipők
31 627 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi futócipők Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas Lite Racer Adapt Mens Trainers) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2123238012701 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi futócipők - További termékek megtekintése