Vélemények Adidas Lite Racer Childrens és termékinformációk

Terméknév: Adidas Lite Racer Childrens Gyermek futócipők Adidas

Termékleírás: adidas Lite Racer Childrens The adidas Lite Racer offer style and comfort under the foot and allow any youngster to move around with ease whilst on the go. The EVA cushioned midsole ensure suitable cushioning under the foot whilst the adidas branding on the tongue and three stripes offers a great design. > Trainers > Childrens > Padded tongue > EVA cushioned midsole > Lace up fastening > adidas branding > Three stripe design > Upper: textile, synthetic > Inner: textile > Sole: synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas Lite Racer Childrens mert kedvező ár 11 165 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek futócipők.

Reviews Adidas Lite Racer Childrens
Termék felülvizsgálata Adidas Lite Racer Childrens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas Lite Racer Childrens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas Lite Racer Childrens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas Lite Racer Childrens Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas Lite Racer Childrens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 165 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2031018011007
- a termék kategóriában van Gyermek futócipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas Lite Racer Childrens Gyermek futócipők
11 165 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Gyermek futócipők Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas Lite Racer Childrens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2031018011007 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek futócipők - További termékek megtekintése