Vélemények Adidas Messi 10 Youth Shin Guards és termékinformációk

Terméknév: Adidas Messi 10 Youth Shin Guards Labdarúgás Adidas

Termékleírás: adidas Messi 10 Youth Shin Guards The adidas Messi 10 Youth Shin Guards are designed for the youth player, crafted with a hard shield protective front plate and EVA backing, for durable cushioning. Fitted with an attached ankle guard and single strap front closure ensures comfort and protection The look is complete by the iconic three-stripes and adidas branding. > Juniors shin guards > Designed for the youth football player > Hard shield protective front plate > EVA backing (high comfort and durable cushioning) > Single strap front closure > Attached ankle guard (adjustable) > Iconic 3-stripes > adidas branding... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas Messi 10 Youth Shin Guards mert kedvező ár 8 045 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Labdarúgás.

Reviews Adidas Messi 10 Youth Shin Guards
Termék felülvizsgálata Adidas Messi 10 Youth Shin Guards

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas Messi 10 Youth Shin Guards -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas Messi 10 Youth Shin Guards és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas Messi 10 Youth Shin Guards Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas Messi 10 Youth Shin Guards és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 045 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2940550186206
- a termék kategóriában van Labdarúgás


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas Messi 10 Youth Shin Guards Labdarúgás
8 045 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Labdarúgás Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas Messi 10 Youth Shin Guards) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2940550186206 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Labdarúgás - További termékek megtekintése