Vélemények Adidas ML Shorts Mens és termékinformációk

Terméknév: Adidas ML Shorts Mens Szabadidő sort Adidas

Termékleírás: adidas ML Shorts Mens Win game, set and Match in these adidas ML Shorts - made up of moisture wicking Climalite technology to keep you feeling dry and comfortable as you play. These stylish tennis shorts are complete with an elasticated waistband with a internal drawstring fastening and 2 pockets with contrasting piped trim. > Shorts > Climalite technology > Elasticated waistband > Internal drawstring fastening > Two front pockets > Perforated detail > adidas branding > 88% polyester, 12% elastane > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas ML Shorts Mens mert kedvező ár 13 547 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Szabadidő sort.

Reviews Adidas ML Shorts Mens
Termék felülvizsgálata Adidas ML Shorts Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas ML Shorts Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas ML Shorts Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas ML Shorts Mens Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas ML Shorts Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 13 547 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2631428224709
- a termék kategóriában van Szabadidő sort


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas ML Shorts Mens Szabadidő sort
13 547 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Szabadidő sort Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas ML Shorts Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2631428224709 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Szabadidő sort - További termékek megtekintése