Vélemények Adidas Neo Swifty Child Boys Trainers és termékinformációk

Terméknév: Adidas Neo Swifty Child Boys Trainers Gyermek cipők Adidas

Termékleírás: adidas Neo Swifty Child Boys Trainers The Kids adidas Neo Swifty Trainers are perfect for everyday wear thanks to the woven upper that helps to increase breathability while a cushioned insole, shaped ankle collar and lace fastening front provide a secure and comfortable fit, completed with a moulded outsole and the adidas branding to the sides and tongue. > Kids trainers > Shaped a a moulded outsole and the adidas branding to the sides and tongue. > Kids trainers > Shaped ankle collar > Lace fastening > Woven upper > Moulded outsole > Cushioned insole > Pull tab to the heel > adidas branding > Upper: Textile > Inner: Textile > Sole: Synthetic to the heel > adidas branding > Upper: Textile > Inner: Textile > Sole: Synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas Neo Swifty Child Boys Trainers mert kedvező ár 11 822 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek cipők.

Reviews Adidas Neo Swifty Child Boys Trainers
Termék felülvizsgálata Adidas Neo Swifty Child Boys Trainers

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas Neo Swifty Child Boys Trainers -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas Neo Swifty Child Boys Trainers és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas Neo Swifty Child Boys Trainers Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas Neo Swifty Child Boys Trainers és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 822 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2031187222204
- a termék kategóriában van Gyermek cipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas Neo Swifty Child Boys Trainers Gyermek cipők
11 822 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Gyermek cipők Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas Neo Swifty Child Boys Trainers) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2031187222204 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek cipők - További termékek megtekintése