Vélemények adidas Originals Fleece Joggers és termékinformációk

Terméknév: adidas Originals Fleece Joggers Modern és elegáns ruha adidas Originals

Termékleírás: Fleece Joggers by adidas Originals > Kids joggers > Elasticated waistband > Adjustable inner draw cord > Soft fleece lining > Elasticated and ribbed ankle cuffs > Two zip pockets > Three stripe printing > adidas Originals branding > Main: 80% cotton, 20% polyester > Lining: 100% cotton > Machine washable at 40 degrees > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék adidas Originals Fleece Joggers mert kedvező ár 15 854 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews adidas Originals Fleece Joggers
Termék felülvizsgálata adidas Originals Fleece Joggers

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a adidas Originals Fleece Joggers -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából adidas Originals vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket adidas Originals Fleece Joggers és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok adidas Originals Fleece Joggers adidas Originals

További termékképek, részletesebb leírások adidas Originals Fleece Joggers és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu adidas Originals, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 15 854 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó adidas Originals
- code EAN 2483007032355
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

adidas Originals Fleece Joggers Modern és elegáns ruha
15 854 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha adidas Originals

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (adidas Originals Fleece Joggers) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (adidas Originals), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2483007032355 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése