Vélemények Adidas OTR Running Jacket Ladies és termékinformációk

Terméknév: Adidas OTR Running Jacket Ladies Női kabátok futáshoz Adidas

Termékleírás: adidas OTR Running Jacket Ladies Run faster and further with the adidas OTR Running Jacket. It is perfect for outdoor training thanks to a super lightweight construction and water repellent finish. The look is completed with reflective detailing,adidas branding, and a full zip fastening. > Ladies running jacket > Full zip front > Side zip pocket > Elasticated cuffs > Lightweight > Water repellent > Reflective detailing > adidas branding > 56% polyester (recycled), 44% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas OTR Running Jacket Ladies mert kedvező ár 18 680 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Női kabátok futáshoz.

Reviews Adidas OTR Running Jacket Ladies
Termék felülvizsgálata Adidas OTR Running Jacket Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas OTR Running Jacket Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas OTR Running Jacket Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas OTR Running Jacket Ladies Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas OTR Running Jacket Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 18 680 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2456113082903
- a termék kategóriában van Női kabátok futáshoz


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas OTR Running Jacket Ladies Női kabátok futáshoz
18 680 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Női kabátok futáshoz Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas OTR Running Jacket Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2456113082903 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Női kabátok futáshoz - További termékek megtekintése