Vélemények Adidas OTR Running Shorts Mens és termékinformációk

Terméknév: Adidas OTR Running Shorts Mens Szabadidő sort Adidas

Termékleírás: adidas OTR Running Shorts Mens The adidas OTR Running Shorts are the ideal wear for your workout, designed with an elasticated waistband with an internal drawstring for a comfortable fit, inbuilt mesh pants for coverage and ventilation, and crafted with Climacool technology for a moisture wicking, fresh fit. The seamless three stripes are teamed with adidas branding for instant recognition. > Men's running shorts > Elasticated waistband with internal drawstring > 2 open pockets > Lightweight fabric > Climacool technology (moisture wicking) > Inbuilt mesh pants > Mesh panels (ventilation) > Seamless three stripes > adidas branding > 56% Recycled polyester, 44% Polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas OTR Running Shorts Mens mert kedvező ár 15 849 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Szabadidő sort.

Reviews Adidas OTR Running Shorts Mens
Termék felülvizsgálata Adidas OTR Running Shorts Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas OTR Running Shorts Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas OTR Running Shorts Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas OTR Running Shorts Mens Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas OTR Running Shorts Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 15 849 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2453236903504
- a termék kategóriában van Szabadidő sort


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas OTR Running Shorts Mens Szabadidő sort
15 849 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Szabadidő sort Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas OTR Running Shorts Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2453236903504 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Szabadidő sort - További termékek megtekintése