Vélemények Adidas OTR Short Sleeve T Shirt Mens és termékinformációk

Terméknév: Adidas OTR Short Sleeve T Shirt Mens Férfi ruházat Adidas

Termékleírás: adidas OTR Short Sleeve T Shirt Mens Driven by technologies and premium fabric compositions, the adidas OTR Short Sleeve T Shirt is designed with Climacool Technology, for moisture management and a fresh fit. The t-shirt also features mesh panelling for ventilation, allowing you to run fresh and feel focused. Reflective three stripes and adidas logo, create an iconic fit, even in low lighting. > Men's running top > Crew neck > Short sleeves > Mesh panelling (ventilation) > Climacool Technology (moisture management) > Reflective three stripes > Reflective adidas logo > 51% Polyester, 49% Recycled Polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas OTR Short Sleeve T Shirt Mens mert kedvező ár 15 849 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi ruházat.

Reviews Adidas OTR Short Sleeve T Shirt Mens
Termék felülvizsgálata Adidas OTR Short Sleeve T Shirt Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas OTR Short Sleeve T Shirt Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas OTR Short Sleeve T Shirt Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas OTR Short Sleeve T Shirt Mens Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas OTR Short Sleeve T Shirt Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 15 849 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2451406133508
- a termék kategóriában van Férfi ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas OTR Short Sleeve T Shirt Mens Férfi ruházat
15 849 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi ruházat Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas OTR Short Sleeve T Shirt Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2451406133508 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi ruházat - További termékek megtekintése