Vélemények Adidas Power 4 Backpack és termékinformációk

Terméknév: Adidas Power 4 Backpack Iskolai és városi hátizsákok Adidas

Termékleírás: adidas Power 4 Backpack The adidas Power 4 Backpack is great for everyday use, featuring a large zip fastening compartment, a padded zip fastening laptop compartment, a front zip pocket and two side mesh pockets to offer a variety of storage options, with compression clips and a reinforced base for durability. The bag can be carried either with the padded, adjustable Climacool shoulder straps that ventilate for comfort or the top carry handle and it is completed with familiar adidas branding. > Backpack > Main zip fastening compartment > Padded zip fastening laptop compartment > Front zip pocket > 2 side mesh pockets > Compression clips > Reinforced base > Padded, adjustable shoulder straps > Top carry handle > adidas branding > W40cm x H44cm x D12cm > Wipe clean only... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas Power 4 Backpack mert kedvező ár 15 388 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Iskolai és városi hátizsákok.

Reviews Adidas Power 4 Backpack
Termék felülvizsgálata Adidas Power 4 Backpack

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas Power 4 Backpack -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas Power 4 Backpack és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas Power 4 Backpack Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas Power 4 Backpack és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 15 388 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2713010900007
- a termék kategóriában van Iskolai és városi hátizsákok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas Power 4 Backpack Iskolai és városi hátizsákok
15 388 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Iskolai és városi hátizsákok Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas Power 4 Backpack) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2713010900007 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Iskolai és városi hátizsákok - További termékek megtekintése