Vélemények Adidas Predator 18.4 Junior FG Football Boots és termékinformációk

Terméknév: Adidas Predator 18.4 Junior FG Football Boots Modern és elegáns ruha Adidas

Termékleírás: adidas Predator 18.4 Junior FG Football Boots These adidas Predator 18.4 Junior FG Football Boots have been developed with control stitching to the upper which helps enhance your first touch, whilst the cushioned insole and padded ankle collar allows you to play your game in complete comfort. The football boots have moulded studs which deliver exceptional traction on firm ground surfaces and the adidas branding completes the look. > Junior Football Boots > Full lace fastening > Cushioned insole > Padded ankle collar > Control stitching > Predator detailing > adidas branding > Synthetic upper, inner and sole... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas Predator 18.4 Junior FG Football Boots mert kedvező ár 12 679 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Adidas Predator 18.4 Junior FG Football Boots
Termék felülvizsgálata Adidas Predator 18.4 Junior FG Football Boots

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas Predator 18.4 Junior FG Football Boots -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas Predator 18.4 Junior FG Football Boots és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas Predator 18.4 Junior FG Football Boots Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas Predator 18.4 Junior FG Football Boots és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 12 679 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2086261062306
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas Predator 18.4 Junior FG Football Boots Modern és elegáns ruha
12 679 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas Predator 18.4 Junior FG Football Boots) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2086261062306 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése