Vélemények Adidas Predator 19.5 Mens FG Footall Foots és termékinformációk

Terméknév: Adidas Predator 19.5 Mens FG Footall Foots Stoplis cipő Adidas

Termékleírás: adidas Predator 19.4 Men's FG Football Boots These adidas Predator 19.4 Men's FG Football Boots have been constructed with control stitching on the upper for a close first touch, whilst the cushioned insole and padded ankle collar provides great comfort and the moulded studs give you the traction needed to be at your best from start to finish. > Men's Football Boots > Full lace fastening > Cushioned insole > Padded ankle collar > Moulded studs > Control stitching > Predator detailing > adidas branding... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas Predator 19.5 Mens FG Footall Foots mert kedvező ár 23 506 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Stoplis cipő.

Reviews Adidas Predator 19.5 Mens FG Footall Foots
Termék felülvizsgálata Adidas Predator 19.5 Mens FG Footall Foots

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas Predator 19.5 Mens FG Footall Foots -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas Predator 19.5 Mens FG Footall Foots és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas Predator 19.5 Mens FG Footall Foots Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas Predator 19.5 Mens FG Footall Foots és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 23 506 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2203004082753
- a termék kategóriában van Stoplis cipő


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas Predator 19.5 Mens FG Footall Foots Stoplis cipő
23 506 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Stoplis cipő Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas Predator 19.5 Mens FG Footall Foots) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2203004082753 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Stoplis cipő - További termékek megtekintése