Vélemények Adidas Pro Jammers Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Adidas Pro Jammers Junior Boys Modern és elegáns ruha Adidas

Termékleírás: adidas Pro Jammers Junior Boys The adidas Pro Jammers are made with Infinitex + fabric to retain stretch, comfort and to stand up to chlorine for longer wear. The smooth, stretch fabric fits snug to the skin, with a drawstring waistband and seamless three stripes, alongside the adidas logo. > Jammers > Drawstring waistband > Smooth, stretch fabric > Fitted > Infinitex + (stands up to chlorine for longer wear) > Seamless 3 stripes > adidas logo > 100% Polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas Pro Jammers Junior Boys mert kedvező ár 14 444 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Adidas Pro Jammers Junior Boys
Termék felülvizsgálata Adidas Pro Jammers Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas Pro Jammers Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas Pro Jammers Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas Pro Jammers Junior Boys Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas Pro Jammers Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 14 444 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2351279211757
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas Pro Jammers Junior Boys Modern és elegáns ruha
14 444 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas Pro Jammers Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2351279211757 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése