Vélemények Adidas Regi 16 Jersey Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Adidas Regi 16 Jersey Junior Boys Labdarúgás Adidas

Termékleírás: adidas Regi 16 Jersey Junior Boys This adidas Regi 16 Jersey is crafted with short sleeves and a crew neck. It is a lightweight construction with mesh panelling to help reduce the amount of sweat sitting on the body. This jersey has stripe detailing to both the lower body and sleeves. It has an embroidered logo to the chest and is complete with adidas branding. > Boys jersey > Short sleeves > Crew neck > Lightweight > Mesh panelling > Stripe detailing > Embroidered logo > adidas branding > 100% polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Adidas Regi 16 Jersey Junior Boys mert kedvező ár 5 810 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Labdarúgás.

Reviews Adidas Regi 16 Jersey Junior Boys
Termék felülvizsgálata Adidas Regi 16 Jersey Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Adidas Regi 16 Jersey Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Adidas vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Adidas Regi 16 Jersey Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Adidas Regi 16 Jersey Junior Boys Adidas

További termékképek, részletesebb leírások Adidas Regi 16 Jersey Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Adidas, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 810 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Adidas
- code EAN 2629062901759
- a termék kategóriában van Labdarúgás


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Adidas Regi 16 Jersey Junior Boys Labdarúgás
5 810 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Labdarúgás Adidas

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Adidas Regi 16 Jersey Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Adidas), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2629062901759 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Labdarúgás - További termékek megtekintése